WIJ KUNNEN JOUW HULP GOED GEBRUIKEN

Het festival valt en staat met een groep vrijwilligers die zowel voor- als achter de schermen het evenement draaiende houden. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de eerste editie van het Gaelic Festival? Meld je dan nu aan!

 

Wij zijn …op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken gedurende het festival. Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij doorzettingsvermogen, een flinke dosis positieve energie en vind je het leuk om in teamverband samen te werken? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Minimaal 18 jaar

Flinke dosis positieve energie

Werken in teamverband

Gedurende het festival ben je een belangrijke, ondersteunende factor bij verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het op- en af bouwen van de apparatuur bij het podium, schoonhouden van toiletten en het terrein, assisteren bij entree, parkeren, standhouders etc. Ook in de dagen vooraf en na het festival is alle hulp welkom. Vele handen, maken licht werk!

Wat bieden wij & regels

Als organisatie zijn wij zuinig op onze vrijwilligers en als tegenprestatie voor jullie hulp kun je beide dagen kosteloos het terrein op. Kom je niet uit de buurt? Dan is er de mogelijkheid om op het terrein in grote tenten te slapen. Dagelijks wordt er gezorgd voor een stevig ontbijt, fris drinken en zal er gedurende de dag voldoende eetbaar materiaal beschikbaar zijn.Ondanks dat het op vrijwillige basis is, gaan wij bij inschrijven er wel vanuit dat je daadwerkelijk op komt dagen. Op basis van het aantal inschrijvingen maken wij een planning en het is erg vervelend voor je collega-vrijwilligers als je niet paraat staat. Daarnaast hebben wij nog een aantal basis regels- en richtlijnen:

 

• Je dient je te gedragen naar algemeen maatschappelijke normen en waarden.

• Behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden. Wederzijds respect, communicatie en elkaar voorthelpen zijn de sleutelwoorden voor een fijne samenwerking!

• Alcohol nuttigen onder werktijd is ten strengste verboden.

• Dit geld evenals voor verdovende middelen.

• Na sluitingstijd mag er uiteraard een biertje of borrel worden genuttigd. De ‘afterparty’ rondom het kampvuur zal ongetwijfeld erg gezellig zijn! Maar, ’s avonds een vent, ’s morgens een vent!

Om ervoor te zorgen dat medewerkers/vrijwilligers van het Gaelic Festival herkenbaar zijn voor elkaar en de bezoekers, ontvang je een festival T-shirt. Deze mag je na afloop uiteraard houden als aandenken van een prachtig evenement waar jij je steentje aan hebt bijgedragen! Lijkt het je wat? Schrijf je dan in via de website, hopelijk tot gauw!